Játékok

 

Játsz nálunk és hallgasd közben a legjobb zenéket csak hogy mindig a leg jobb kedved legyen a játékhoz :)

Forge of Empiers

Üdv a Forge of Empires játékban! Legyen egy hatalmas birodalmad: építsd a városod, vezesd néped korokon át, kutass új technológiákat, hódítsd meg a világot és győzd le ellenfeleidet. Ez az oldal fontos eszköz lesz a céljaid eléréséhez: itt megtalálsz minden leírást és információt a játékról, táblázatokkal és tanácsokkal.

 

A játék célja

 

A sikerhez vezető út kulcsa a nyersanyagok okos használata – csak ha megtalálod a megfelelő egyensúlyt a bevételek és a kiadások között akkor fogsz tudni hatékonyan új technológiákat kutatni, fejleszteni a városodat és eljutni a dicsőségig.

Soldier Z

 

GAME DESCRIPTION

Embark to a shooting mission filled with danger and fun.Guided by stranger, you are about to go through tunnels and ramps, using bombs and guns as you shoot down zombies just for your personal fun. Soldier Z is a fast-paced shooting game where the main goal is to survive the zombie apocalypse, however, there will be more in this FPS game that meets the eye. Good luck!

Falling Balls
 

Destroy all the balls by clicking them in groups of the same colors. This game is lots of fun and enjoyment. But never get greedy by seeing an easy game like .