top of page

A pénztárcánk sír, a szemünk pedig ragyog de a lényeg: itt van az alibi a tavaszi tuning-shoppingra!

Minden szezon elején felkapjuk a fejünket a kimenő és újonnan bekerülő trendek irányába. Különösen izgalmas a hosszú tél utáni megújulás, ezért gyorsan leadjuk a drótot a kötelező darabokról, ami nélkül nem lenne kerek a tavaszod!

Szekrénybe be:

  • Csillogás

A végeláthatatlan zord időjárás után nem is tudjuk, hogyan fejezzük ki magunkat a leghatékonyabban. A boldogság, a siker az erőre kapás jegyében kerültek előtérbe a csillámok, flitterek és gyöngyök egy szóval minden, amitől még ragyogóbbá varázsolhatjuk az idényt.

Kép: Noizz.hu

  • Fehér kiegészítők

Ugyan nem a legpraktikusabb választás, ellenben frissítő hatással van minden outfitre. Jelképezheti a földből előbújó első virágot az évben- a hóvirágot, de ha csak arra gondolunk, hogy milyen tiszta és világos szín egyből érteni fogjuk mit keres a tavaszi trendek élén.

Kép: Noizz.hu

  • Ballonkabát

Időről időre előkerülnek a ballonkabátok, amint javul egy kicsit az idő. Minden stílusnak megfelel, akár nőiesen, sportosan vagy lezserül szeretnénk felöltözni. Igazi kabát-jackpot!

Kép: Noizz.hu

Szekrényből ki:

  • Szabad vállak

Sikeres karriert tudhatnak maguk mögött a vállvillantó ruhák, viszont most már tényleg eljött a leszámolás ideje. Cserébe helyet kapnak a hangsúlyos vállú felsők és nyári ruhák, úgyhogy ahogy ez lenni szokott pont az ellenkezője lesz a trendi.

Kép: Noizz.hu

  • Choker

Hasonló életútja volt a nyakpántoknak is, viszont mostanra kiszorította őket a hosszú, lógós fülbevaló, ami legalább annyira hangsúlyos. Nem is volt valami kényelmes viselet, bár elég mutatós volt és vagány...


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page