top of page

Vasúti kedvezmények mindenki kedvére – 5, 10, vagy akár 20%!


A meglévőek mellé 2017. december 10-től újabb kedvezményeket vezetünk be az elektronikus csatornákon értékesített menetjegyekre. Célunk a korszerű értékesítési csatornák népszerűsítése, utasaink kényelmének fokozása, és kedvezményeinkkel a vasúti utazás még vonzóbbá tétele.

Az automatákból vásárolt jegyek öt, az online vásárolt és otthon kinyomtatott vagy mobileszközön bemutatott menetjegyek tíz százalékkal lesznek olcsóbbak a decemberi menetrendváltástól. Egyes alacsonyabb kihasználtságú járatainkra szóló e-vonatjegyek árát ötödével csökkentjük.

Jegykiadó automata? –5%!

Utasaink a menetrendváltástól öt százalékkal olcsóbban vásárolhatják meg, vagy vehetik át jegyeiket jegykiadó automatából. A díjcsökkenés nemcsak az alaptarifában, hanem az egyéb kedvezményekre, felárakra is érvényesíthető.

E-vonatjegy? –10%!

Az otthon kinyomtatott vagy mobileszközön bemutatott menetjegyek a jelenlegi három helyett tíz százalékkal alacsonyabb áron lesznek megválthatóak december második vasárnapjától. Az elővétel lehetőségét december 8-tól tesszük lehetővé.

Korai vagy késői indulás? –20%!

Rugalmasan tudja megválasztani utazási idejét? Vonatozzon kényelmesen kevésbé kihasznált járatainkon, és még spóroljon is menetjegye árából 20%-ot!

A nyári menetrendi időszakra bevezetett e-Balaton és e-Velence kedvezményeket kiterjesztjük, és 15% helyett már 20% kedvezményt biztosítunk a kedvezménykörbe bevont járatokra még több vasútvonalon. A menetrendi keresőben @ jellel jelölt vonatokra váltott e-vonatjegyekre 20%-os kedvezményt adunk a decemberi menetrendváltástól.

A nagyarányú kedvezménnyel várhatóan a Budapest–Szombathely / Zalaegerszeg, Budapest–Tapolca, Budapest–Balatonszentgyörgy–Nagykanizsa / Keszthely, Budapest–Pécs, Budapest–Eger / Sátoraljaújhely, Budapest–Záhony, Budapest–Lőkösháza, Budapest–Szeged viszonylatokon legalább 100 kilométer távolságra közlekedő egyes vonatok utasai élhetnek.

A kedvezmények bérletvásárlásnál nem vehetők igénybe, de a GYSEV szolgáltatásaira is érvényesek.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page