top of page

Meghan Markle kisbabája hatalmas rekordot döntött

A sussexi herceg és hercegné első közös gyermeke lenyűgöző új rekordot állított fel, és ez úgy sikerült neki, hogy még meg sem született.

Meghan Markle tavasszal, minden bizonnyal áprilisban fogja világra hozni első gyermekét, s Harry herceg felesége mindent másképp tervez, mint sógornője, Katalin. S bár még a sussexi hercegné és herceg első kisbabája meg sem született, a csöppség máris lenyűgöző új rekordot állított fel a brit királyi családban.

Harry és Meghan babája fogadási őrületet váltott ki, az emberek rengeteg pénzt tettek fel arra, hogy vajon mikor is jön világra a baba, vagy hogy mi lesz a neme, illetve a neve. A bookmakers.tv adatai szerint több mint 8 millió fontot, vagyis körülbelül 2,9 milliárd forintban fogadtak az emberek Meghan és Harry kisbabájára.

Ez az összeg pedig jóval több, mint amit annak idején a kis György hercegre és Sarolta hercegnére fogadtak az emberek együtt. Katalin és Vilmos herceg gyerekeire összesen 3 millió fontban, vagyis körülbelül 1 milliárd forintban fogadtak.

Az emberek többsége szerint a kisbaba lány lesz, s ezekre a nevekre fogadtak a legtöbben: Victoria, Diana, Albert, Arthur, James, Alice, Charles, Elizabeth, Philip, Alfred, Mary, Alexander, Alexandria, Edward, William, Andrew, Frederick, illetve Henry neveket tartják a legesélyesebbeknek.

Forrás: Blikk


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page