top of page

Hol laknak a legvagyonosabb sugar daddyk?

Két évvel a hazai sugar társkereső oldal, a Puncs.hu indulását követően az üzemeltetők elmondása szerint több tízezer sugar daddy regisztrált már az oldalra. Ők azok a tehetős, 35-40 év feletti urak, akik fiatal barátnőt keresnek pénzbeli támogatás fejében. Az oldal nyáron közzétett információi alapján a magyar sugar daddyk átlagvagyona 170-180 millió Ft közé tehető. Most az is kiderül, hogy hol laknak a legvagyonosabbak.

Azon valószínűleg senki sem lepődik meg, ha eláruljuk: a budapesti sugar daddyk átlagvagyona a bevezetőben említett országos átlagnál 20%-kal magasabb és meghaladja a 200 millió Forintot is. A fővároson belül egyébként a XII. kerületben élnek a leggazdagabbak, 320 milliós átlagvagyonnal, őket követik kicsivel lemaradva a II. kerületiek, a dobogó alsó fokára még az I. kerületi sugar daddyk érnek fel.

A legkevésbé tehetős budapesti kerület a XX. Az itt élő társkereső férfiak 63 millió Ft-os átlagvagyonnal az országos átlag csupán harmadával rendelkeznek, de nem sokkal tehetősebbek a XXI. kerületi (70 millió) és a XIX. kerületben élő sugar daddyk sem (84 millió).

Ha a fővárosból kilépve körülnézünk, hogy vidéken hol mekkora átlagvagyonnal rendelkeznek a sugar daddyk, valószínűleg nem a következő sorrendre tippelnénk: Heves megye az első 157, Nógrád a második 133 és Győr-Moson-Sopron pedig a harmadik legtehetősebb megye 120 milliós átlagvagyonnal. A három sereghajtó pedig Komárom-Esztergom (73 millió), Jász-Nagykun-Szolnok (84,5 millió) és Fejér megye (84,3 millió).

Ha nem megyéket nézünk, hanem magyarországi nagyobb városokat (megyeszékhelyeket), akkor Győr és Debrecen van a legelőkelőbb helyen (134 és 124 millió), miközben Miskolcon, Pécsett és Sopronban csupán 93, 85 és 81 millió Ft-os átlagvagyonnal büszkélkedhetnek az ott élő sugar daddyk.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
bottom of page